Frizerski salon Maja stil No1
Trg svetog trojstva 1
(Gradska kuća)
25000 Sombor
tel: 025/414 949

Frizerski salon "Maja Stil No1" koristi isključivo proizvode renomiranih svetskih proizvođača kozmetike za kosu i telo.

Revlon,veliki američki brend u kozmetici osnovan je 1931. i počeli su sa samo jednim jedinim proizvodom - karminom! Od tada do danas već više od 83 godine Revlon kozmetika je zahvaljujući svojim duhom i željom za inovacijama jedna od pet vodećih kozmetičkih brendova u svetu!Frizerski salon "Maja Stil No1" Vam u okviru svoje ponude proizvoda za negu kose toplo preporučuje široku paletu Revlon proizvoda za kosu. Nega kose uz Revlon preparate učiniće da zablistate u punom sjaju. 

www.revlon.com

Bez obzira da li želite da isprobate najnovije trendie frizure ili jednostavno želite svojoj kosi da pružite nežni i zasluženi tretman, možete biti sigurni da ćete iz asortimana naših proizvoda za negu kose sigurno moći da odaberete najbolje za sebe i svoju kosu. Šamponi, šamponi za suvo pranje kose, regeneratori, proizvodi za oblikovanje kose, tretmani za kosu, boje za kosu, pribor za negu kose...

www.oriflame.com

Hemel cosmetics bavi se proizvodnjom i prodajom prirodnih kozmetičkih proizvoda na bazi meda, pčelinjeg voska, etarskih i biljnih ulja, ekstrakata lekovitog bilja i vitamina prirodnog porekla. Iskreno posvećena prirodi, kompanija je razvila specifične proizvodne linije, koje čuvaju snagu aktivnih prirodnih komponenti. Napredni sistemi i tehnike kontrole kvaliteta, skladištenja i distribucije proizvoda, omogucili su da proizvod bez ikakvih veštačkih aditiva i konzervanasa postane stvarnost.

www.hemelshop.rs

 ALFAPARF Milano Hair Care kolekcije su bazirane na proteinima, lipidima i mineralima doziranim na određene načine s obzirom na akciju koju sprovode i područje delovanja. ALFAPARF Milano trazi inovativne tehnike i proizvode radi poboljšanja kreativnosti svakog vašeg tretmana. Proizvodi ALFAPARF-a su uvek bili stvoreni od strane stilista… za stiliste..

www.alfaparf.rs

In the past several years the trends and innovations in the hairdressing profession had the tendency towards enlargement and enhancement of the hair care products and the professional hair dyeing. For that purpose and as a result of long years of research and pursue of all world news and technologies regarding hairdressing, our company has decided to contribute towards hair quality improvement and facilitation of the products intended for professional use.

www.arganoil.mk