Frizerski salon Maja stil No1
Trg svetog trojstva 1
(Gradska kuća)
25000 Sombor
tel: 025/414 949

Manikir podrazumeva negu kože šake i noktiju.Najpre uklonimo lak, ukoliko postoji, zatim potopimo jednu šaku u vodu sa sredstvom za omekšavanje zanoktica, dok na šaci druge ruke obrađujemo slobodnu ivicu nokta (oblikovanje, poliranje). Kožicu oko noktuju (zanoktice) poguramo ili isečemo (po želji klijenta). Savetujemo Vam da se zanoktice nikada ne seku.Naša preporuka je da se uradi i dodatna nega ruku, koja podrazumeva parafinsko pakovanje ili nanošenje hidrantne kreme uz blage pokrete masaže.Poslednja faza je lakiranje noktiju.

Nadogradnja noktiju

Pre svake nadogradnje noktiju treba proveriti da li je klijent indikovan za ovu proceduru, ukoliko ima neko oboljenje nokta ili infekciju ,to je automatska kontraindikacija.Nadogradnju započinjemo obradom nokatne ploče blagim turpijanjem. Zatim biramo tipsu (veštački nokat) prema veličini nokta. Kada to završimo počinjemo sa lepljenjem tipsi i pravljenjem oblika kakav klijent želi. Potom nanosimo prvi sloj gela koji sušimo u UV lampi, zatim nanosimo sledeći sloj gela u zavisnosti da li se radi trajni french ili obična nadogradnja (svaki od gelova sušimo u lampi).Ukoliko se radi trajni french koristi se jedan sloj gela više. Posle obrade pretposlednjeg gela nanosimo završni sloj. Vaše nokte možete ukrasiti raznobojnim i raznovrsnim ukrasima. Ovaj tretman finiširamo bezbojnim lakom ili lakovima u boji.

Izlivanje noktiju

Pre svakog izlivanja noktiju treba proveriti da li je klijent indikovan za ovu proceduru,u koliko ima neko oboljenje nokta ili infekciju, to je automatska kontraindikacija. Nadogradnju zapo?injemo obradom nokatne ploče blagim turpijanjem. Zatim stavljamo šablon ispod nokatne plo?e kao kalup na koji će se gel izliti. U ovoj proceduri nokat se izliva jedan po jedan da ne bi došlo do razlivanja gela. Kad izlijemo sve nokte krećemo sa definisanjem oblika po želji klijenta.Potom nanosimo prvi sloj gela koji sušimo u UV lampi, zatim nanosimo slede?i sloj gela u zavisnosti da li se radi trajni french ili obično izlivanje (svaki od gelova sušimo u lampi). Ukoliko se radi trajni french koristi se jedan sloj gela više.Posle obrade pretposlednjeg gela nanosimo završni sloj. Vaše nokte možete ukrasiti raznobojnim i raznovrsnim ukrasima. Ovaj tretman finiširamo bezbojnim lakom ili lakovima u boji.

Trajni french

Pre početka ove procedure noktiju treba proveriti da li je klijent indikovan za ovu proceduru, u koliko ima neko oboljenje nokta ili infekciju, to je automatska kontraindikacija.Trajni french započinjemo obradom nokatne ploče blagim turpijanjem. Zatim stavljamo prvi sloj gela ( baza) koji sušimo u UV lampi na koji se dodaje beli gel, a kada se osiši i beli gel na nokte nanosimo još jedan deblji sloj gela koji se obrađuje. Potom dolazi završni sloj gela.Vaše nokte možete ukrasiti raznobojnim i raznovrsnim ukrasima. Ovaj tretman finiširamo bezbojnim lakom ili lakovima u boji.

Korekcija noktiju (trajnog french-a, nadogradnje i izlivanja)

Pre početka ove procedure noktiju treba proveriti da li je klijent indikovan za ovu proceduru, u koliko ima neko oboljenje nokta ili infekciju, to je automatska kontraindikacija. Počinjemo tako što turpijanjem uklanjamo postojeći gel.Zatim stavljamo prvi sloj gela ( baza) koji sušimo u UV lampi na koji se dodaje beli gel, a kada se osiši i beli gel na nokte nanosimo još jedan deblji sloj gela koji se obra?uje. Potom dolazi završni sloj gela. Vaše nokte možete ukrasiti raznobojnim i raznovrsnim ukrasima.Ovaj tretman finiširamo bezbojnim lakom ili lakovima u boji.